Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Advies

Je gaat er niet vanuit, maar er kan onverhoopt altijd wat gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat jijzelf en je collega’s met de juiste kennis reageren en zorg voor de juiste brandveiligheid. Een ontruimingsplan is een eerste belangrijke stap. Het vertelt je wie wat doet tijdens een calamiteit. Wat echt bij een ontruimingsplan niet mag ontbreken is een veiligheidsplattegrond.

Deze moet voorhanden zijn voor de ploegleider en de brandweer. Zij handelen naar deze plattegrond. Een ontruimingsplattegrond ophangen is een essentiële stap naar de veiligheid van de bezoekers en collega’s. Hier zie je in één oogopslag waar je bent en waar je heen moet bij een brand of ontruiming.

BHVNederland | Ontruimingsplattegrond | Advies

Je hebt best veel zelf in de hand maar voldoet het gebouw waar je gebruik van maakt wel aan de eisen die gesteld worden? BHVNederland verzorgt voor jou een brandveiligheidsscan. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wil je eerst zelf checken hoe veilig het gebouw is, kijk dan eens onder de BHV Checklist. Moet jij als bedrijf voorzien zijn van een gebruiksmelding? Kijk even hier en je weet het.

Oké, het gebouw is veilig. Nog even die brandblusser plaatsen en die AED moet ook nog een prominente plek. Hoe zorg je dat veiligheid er mag zijn in de mooi aangeklede kantoorruimte? Wij denken met je mee. Kijk maar eens.

Niet elke stap biedt de gewenste oplossing. Werkt jouw organisatie bijvoorbeeld in continue diensten dan is het papierwerk wellicht niet de grootste uitdaging maar het rooster. Dit, in combinatie met de wettelijk benodigde BHV ‘ers, levert met grote regelmaat niet op te lossen puzzels op. Wij hebben met ons product, BHV Vaardig, een passende oplossing. Klik hier voor meer informatie en nodig aansluitend onze consultant uit voor een vrijblijvend gesprek. BHVNederland is er immers voor jou!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes