Wij redden mensenlevens
Heartbeat

BHV Herhaling Cursus

Hallo BHV’er! Wat top dat je deze cursus al met goed gevolg hebt afgerond! Na een jaar (hopelijk) niets beleefd te hebben, op die ene pleister plakken na dan, is de kennis van je BHV training weer een beetje weggezakt. Om uw certificaat, waar u toch twee dagen voor hebt geïnvesteerd, up-to-date te houden moet u ieder jaar op BHV herhaling.

Duur 1 dag, van 09:00 tot 16:30u
Studiebelasting Geen
Vooropleiding In het bezit van een geldig BHV certificaat
Te Behalen Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 13 personen
Korting Bij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

De inhoud van de training is gericht op de praktijk. Deelnemers leveren input zodat de kennis na deze dag weer up to date is. Na deze dag kun jij weer reanimeren, een AED gebruiken, een beginnende brand blussen doordat dit in de praktijk geoefend wordt.

Kosten

De kosten voor de BHV Herhaling Cursus bedragen €209,00 excl. btw. Het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Bij de BHV Herhaling Cursus is het cursusboek niet inbegrepen, deze herhaling is te volgen met het boek van de BHV Basis Cursus. Je kunt natuurlijk wel een nieuw boek bestellen als dit gewenst is.

Als jouw certificaat ouder is dan één jaar, maar niet ouder dan 15 maanden, volg dan de ééndaagse BHV herhalingscursus door op de rode knop Kies datum & locatie te klikken.

Is het certificaat wél ouder dan 1 jaar en 3 maanden volg dan de BHV Basis Cursus.

Vrijstelling

In het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan kun je wellicht vrijstelling krijgen voor deze onderdelen. Neem contact met ons op met betrekking tot deze vrijstelling.

Vanaf 209,00

Checkmark 1-daagse praktijktraining
Checkmark inclusief lotus

Liever een incompany training?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan
8.9
Gemiddelde waardering van ruim 4659 reviews
Kiyoh
BHV herhalingscursus als bijzonder prettig ervaren. Duidelijke uitleg en aandacht voor persoonlijke ervaringen van de deelnemers.
Trainer was vol enthousiasme!!!
Sylvia van Leeuwe
10

Zoek BHV Herhaling cursus in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown
Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes