Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Ploegleider BHV Cursus

Na het volgen van onze ééndaagse ‘Ploegleider BHV’ cursus bent u in staat leiding te geven aan een BHV ploeg tijdens een inzet. U weet hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, hoe een papieren BHV plan omgezet kan worden naar de praktijk en hoe u een BHV ploeg traint en voorbereidt op incidenten.

Een geldig BHV certificaat is noodzakelijk omdat u als ploegleider praktisch leidinggevend bent en dus inzicht moet hebben in de denkwijze van een BHV’er.

Duur 1 dag
Tijdsduur 09:00 tot 16:30
Studiebelasting Geen
Vooropleiding Voor deze training is een geldig BHV certificaat noodzakelijk
Certificaat Erkend BHV Ploegleider certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 12 personen
Korting Bij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Tijdens onze ééndaagse ‘Ploegleider BHV’ cursus behandelen wij samen met u de volgende punten: het leiding geven aan een BHV ploeg, hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, een papieren BHV plan omzetten naar de praktijk, hoe traint en bereidt u een BHV ploeg voor en natuurlijk het verantwoord beheren van uw BHV materiaal.

In de training is er veel ruimte voor praktisch oefenen. De deelnemers krijgen een oefenscenario aangeboden waarbij de overige deelnemers de BHV ploeg vormen. Hierbij is een juiste communicatie een van de grootste leerdoelen.

Wanneer de opleiding Ploegleider BHV met een voldoende voor praktijk en theorie wordt afgesloten ontvangt u het certificaat ‘Ploegleider BHV’.

Kosten

Deze ééndaagse cursus BHV Ploegleider is geschikt voor mensen met een geldig BHV certificaat. De kosten bedragen € 239,- excl. BTW. Dit is inclusief lesmateriaal en kosten voor de praktijkdag, het Kiwa erkende certificaat ‘Ploegleider BHV’ wat 1 jaar geldig is, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Vanaf 239,00

Checkmark 1-daagse praktijktraining
Checkmark certificaat Ploegleider BHV

Liever een incompany training?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan
8.9
Gemiddelde waardering van ruim 4659 reviews
Kiyoh
Duidelijk en goed te volgen
Caroline
8

Zoek BHV Ploegleider Cursus in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2024

jun

2024

jul

2024

aug

Den Haag
Zoetermeer
Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes